بازی

۱۰ بازی جهان باز که هیچ‌وقت قدیمی نمی‌شوند!

نویسنده : دانیال نوروزی۱۴ مرداد ۱۴۰۲
0 دیدگاه

بازی‌هایی هستند که هیچ‌گاه قدیمی نمی‌شوند و در این میان، بازی‌های جهان‌باز از محبوبیت زیادی برخوردارند. در این مطلب ۱۰ بازی جهان باز یا اوپن ورلد را معرفی می‌کنیم که هیچ‌گاه قدیمی نمی‌شوند.

صنعت بازی با وجود این که احترام زیادی برای بازی‌های قدیمی و نوستالژیک قائل است، شدیدا به تکنولوژی و پیشرفت‌های آن وابسته است. بنابراین سخت می‌توان بازی‌هایی را پیدا کرد که کمی قدیمی باشند و هنوز بتوان آن‌ها رابازی کرد و از آن‌ها لذت برد. در این مطلب 10 بازی اپن ورلد که خوب عمر کرده‌اند را با هم مرور خواهیم کرد.

Skyrim

اسکایریم نیازی به معرفی ندارد. بازی بزرگ و اپن ورلد بتسدا، هنوز که هنوز است یک بازی بی‌رقیب و کم‌نظیر باقی مانده است. این بازی که در همان سال عرضه توانست عنوان بهترین بازی سال را هم کسب کند، به شدت خوب عمر کرده است و از آن زمان تا به حال روی دو نسل دیگر از کنسول‌ها یعنی نسل هشتم و نهم عرضه شده و به واسطه عرضه یک نسخه ریمستر، گرافیک آن نیز بهتر شده است. همچنین مادهای زیادی برای اسکاریم وجود دارند که از آن یک بازی خیلی بهتر هم می‌سازند؛ البته به طور خاص روی نسخه پی‌سی!

Fallout: New Vegas

فال‌آوت نیو وگاس هم مثل اسکایریم، یک خروجی از شرکت بتسداست که به خاطر قصه، پایان‌های مختلف و البته نقش بازیکن در شکل دادن به مسیر خودش، شناخته می‌شود. استودیوی آبسیدین به عنوان سازنده این بازی، سعی کرده تا ارزش تکرار بی‌نهایتی را در آن تکرار کند، طوری که نیو وگاس به عنوان یکی از بهترین بازی‌های نقش‌آفرینی تاریخ شناخته می‌شود. نیو وگاس همچنین یکی از بهترین کامیونیتی‌های ماد ساز تاریخ را دارد که کمک کرده‌اند بازی تا امروز به خوبی روز اولش عمر کند.

Batman: Arkham City

دومین بازی مجموعه بتمن آرکام، به عقیده خیلی‌ها بهترین بازی آن است. بتمن آرکام سیتی هر چیزی را نسبت به نسخه اولش یا آرکام اسایلم ارتقا می‌دهد و یکی از بهترین بازی‌های اقتباسی بتمن در تاریخ محسوب می‌شود. بتمن آرکام سیتی قصه‌ای فوق‌العاده درگیرکننده دارد و گیم‌پلی آن هم شکل‌دهنده خیلی از بازی‌های بعد از خودش بود. همین باعث می‌شود تا آن را یک نمونه تمام عیار از بهترین بازی‌های ابرقهرمانی بدانیم که همین امروز هم روی تمام پلتفرم‌ها در دسترس و قابل بازی است.

Far Cry 3

شاید سری فارکرای در چند نسخه اخیر خود برچسب تکراری بودن را زیاد خورده باشد. با این وجود، شروع‌کننده سبک امروز بازی‌های فارکرای، همین فارکرای 3 بود. بازی‌ای که مسیر تبدیل شدن شما از یک توریست ساده به یک آدمکش حرفه‌ای را طوری به تصویر می‌کشید که کمتر بازی‌ای مشابه آن را پیدا می‌کنید. علاوه بر این واس مونتنگرو یا شخصیت منفی این بازی جزو بهترین آنتاگونیست‌های بازی‌های ویدیویی محسوب می‌شود. پیدا کردن بازی‌هایی شبیه به فارکرای 3 سخت نیست، اما فارکرای 3 پس از 11 سال هنوز هم مثل روز اولش می‌درخشد و یک اپن ورلد فوق‌العاده است.

Assassin’s Creed IV: Black Flag

به جز فارکرای 3، یوبی‌سافت در دوران اوج خودش یکی از بهترین بازی‌های اساسینز کرید را هم ساخت. اساسینز کرید 4 بعد از سه‌گانه اتزیو و اساسینز کرید 3، یک مسیر کاملا متفاوت را در پیش گرفت و موفق هم بود. این بازی به جای تمرکز روی محیط‌های شهری و خشک، یک شبیه‌ساز دزد دریایی بود و حتی شخصیت اصلی آن هم مثل بازی‌های قبلی یک اساسین کارکشته عجیب و غریب نبود و صرفا شارلاتانی در لباس اساسین‌ها محسوب می‌شد. اساسینز کرید 4 از آن بازی‌های سرگرم‌کننده و جذابی است که پس از 10 سال هنوز هم بازی کردنش خالی از لطف نیست.

Just Cause 2

بازی Just Cause 2 با این که بیش از 13 سال پیش عرضه شده و تا به حال دو نسخه دیگر هم از آن با گرافیک بهتر منتشر شده‌اند، همچنان بازی خوب و خوش‌ساختی است. در این بازی شما باید در نقش شخصیت اصلی سری جاست کاز یعنی ریکو رودریگز، مراحل نظامی مختلفی را انجام دهید و برای این کار هم به طیف گسترده‌ای از سلاح‌ها، مهمات و مواد منفجره دسترسی دارید. لازم به ذکر نیست که جاست کاز 2 مپ بزرگی حتی با استانداردهای امروزی دارد و تنوع محیطی آن هم بالاست.

Sleeping Dogs

بازی Sleeping Dogs یکی از آن عناوین کمتردیده شده در دهه اخیر است که به شما شانس این را می‌دهد که در هنگ کنگ، یک تجربه اپن ورلد متفاوت را داشته باشید. خیلی‌ها ممکن است این بازی را به عنوان GTA در هنگ کنگ تعریف کنند، اما واقعیت اینجاست که برخلاف GTA که تمرکز خاصی روی استفاده از سلاح‌‎های سرد و گرم مختلف را دارد، اسلیپینگ داگز یک شبیه‌ساز رزمی و کونگ فو است. علاوه بر این، بازی قصه جذابی هم دارد که می‌تواند شما را چندین ساعت در دنیای شرقی‌اش غرق کند.

Borderlands 2

بوردرلندز 2 حتی پس از عرضه نسخه پری سیکوئل و بوردرلندز 3، کماکان بهترین و کامل‌ترین بازی این سری است. اگر از بهبود نسبی مکانیک‌های شوتر بازی در نسخه سوم بگذریم، بوردرلندز 2 همچنان هم گرافیک سل شیدی جذابی دارد، هم قصه آن را یک آنتاگونیست بسیار متفاوت مثل «هندسام جک» هدایت می‌کند و هم گیم‌پلی آن آن‌قدر جذاب است که بتوانید آن را با دوستانتان به صورت کوآپ تا سقف چهار نفره بازی کنید!

Saints Row: The Third

سری بازی‌های Saints Row قرار بود یک کلون ساده از GTA باشند اما نسخه سوم سعی کرد این فرمول را کلا تغییر دهد. با این که بازی شما را بدون شک یاد جی‌تی‌ای می‌اندازد، اما خودش را محدود به قوانین دنیای واقعی نمی‌کند. در Saints Row همه چیز بزرگنمایی و غلو شده‌تر از بازی‌های دیگر است و از طنز عجیب بازی گرفته تا آشوبی که همه جا را فرا گرفته، در نسخه سوم به بهترین شکل پیاده شده است.

Infamous: Second Son

آخرین بازی از مجموعه Infamous تقریبا 10 سال پیش عرضه شده بود و به تنهایی ثابت می‌کند که چرا بازی‌های قدیمی هنوز هم می‌توانند بسیار جذاب باشند. بازی Infamous: Second Son ما را در نقش شخصیتی کاریزماتیک به نام «دلسین رو» در یک ستینگ انقلابی قرار می‌دهد و جزو اولین بازی‌هایی محسوب می‌شود که قدرت PS4 را به تصویر کشید. سیستم کارمای بازی هم آنقدر جالب طراحی شده که شما را به خاطر خوب یا بد بازی کردن، تنبیه و تشویق کند و حتی ترغیبتان کند تا بازی را دو بار تجربه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید