در تاریخ ۲۲ مهرماه ۱۴۰۲، داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدیفر در ویلای شخصی خود در زیبادشت کرج به قتل رسیدند.
دختر مرحوم مهرجویی، مونا مهرجویی، حدود ساعت ۲۲:۲۵ همان روز به منزل پدرش رسید و با مشاهده اجساد خونین آنها، موضوع را به پلیس گزارش داد. با دستور ویژه رئیس قوه قضاییه، تحقیقات برای شناسایی و دستگیری عاملان قتل آغاز شد.
در کمتر از ۷۲ ساعت، چهار متهم به نامهای کریم، میر ویس، اسکندر و داوود شناسایی و دستگیر شدند.
حسین فاضلی هریکندی در تشریح این خبر گفت:
در پی وقوع قتل داریوش مهرجویی و همسرش در تاریخ ۲۲ مهرماه ۱۴۰۲، بلافاصله کارگروه ویژهای با مسئولیت رئیس کل دادگستری استان البرز تشکیل و به صورت مستمر بر روند انجام تحقیقات و رسیدگی به پرونده نظارت میشد.
متهمان به قتل اعتراف کردهاند و انگیزه آنها را اختلافات مالی و شخصی با داریوش مهرجویی عنوان کردهاند.
براساس اعترافات متهمان، آنها در شب حادثه به ویلای مهرجویی رفته و با ضربات چاقو او و همسرش را به قتل رساندهاند. سپس، اقدام به سرقت برخی از لوازم شخصی مهرجویی کردهاند.
رئیس کل دادگستری استان البرز همچنین از شناسایی و بازداشت متهم چهارم در بررسی و کشف ابعاد مختلف پرونده خبر داد و گفت:
چاقو و گوشیهای تلفن همراه سرقتی در اختیار نفر چهارم بود که پس از دستیگری این فرد، سرنخهای موجود کامل و ابعاد تحقیقات کاملتر شد.
متهم اصلی پرونده، کریم، از دوستان قدیمی مهرجویی و باغبان سابق ویلای او بود. او به دلیل اختلافات مالی و شخصی با مهرجویی، تصمیم به قتل او گرفته بود.
بر اساس اقاریر متهمان، مرحوم مهرجویی در زمان ورود متهمان به منزل در حال تماشای تلویزیون بوده و مرحومه محمدیفر نیز در همانجا حضور داشته که متاسفانه با حمله به سمت مرحوم مهرجویی در ابتدا ضرباتی را با چوب به سر متوفی وارد کرده و سپس با ضربات چاقو به ناحیه گردن وی را به قتل رساندهاند.
مرحومه محمدیفر نیز پس از ورود افراد به منزل به سمت اتاق خود فرار کرده اما متهمان با تعقیب وی و درگیری با او نهایتا با ضربات چاقو او را هم به قتل رسانیده و پس از سرقت دو دستگاه گوشی تلفن همراه و مقادیری طلا از محل جنایت متواری میشوند.
متهمان پرونده در حال حاضر در بازداشت به سر میبرند و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.
در این پرونده، فرضیههای دیگری از جمله سرقت مسلحانه و تجاوز نیز مطرح شده بود که با تحقیقات تکمیلی، رد شد.
قتل داریوش مهرجویی و همسرش، یکی از حوادث تلخ سال ۱۴۰۲ بود که جامعه هنری ایران را در شوک فرو برد.