در تابستان سال 1399، اسنپ از سرویس جدید خود تحت عنوان اسپ بار رونمایی کرد و این سرویس مدتها بعد به اسنپ وانت تغییر نام داد.
این سرویس مورد استقبال دارندگان خودروهای وانت قرار گرفت؛ چرا که پروسهی دریافت سرویس را برای رانندگان وانت راحت کرده بود. همچنین از دید مالی، این سرویس اسنپ هم برای رانندگان و هم برای مشتریها کاملا معقولانه و عادلانه بود. اگر شما یک وانت دارید و قصد کسب درآمد خوب و مناسب را دارید ادامهی این مطلب را از دست ندهید.
در ادامه همراه مگ تک باشید.
امروزه، با توجه به این که مشاغل بزرگ به طور روزمره نیاز به جابهجایی بارهای سنگین و نیمهسنگین دارند و به دلیل هزینهی بالا و سختی پیدا کردن وانت، مجبور به خرید یک وانت برای شرکت خود هستند. اما با ورود اسنپ وانت به سیستم حملونقل کشور، قواعد جابهجایی بارهای سنگین و نیمهسنگین کاملا تغییر کرد. دیگر نیازی به خرید وانت برای کسبوکارهای بزرگ نبود و سیستم اسنپ وانت خیلی خودش را به اثبات رساند.
اما یکی از دلایل ترند شدن اسنپ وانت بین دارندگان وانت، درآمد خوب این سرویس است. البته که تعریف خوب از دید اقشار مختلف جامعه تفاوت دارد؛ اما به صورت میانگین، در میان تمام مشاغل حمل و نقل، اسنپ وانت درآمد مناسبی را دارا است.
خودروهایی که با آنها میتوانید در اسنپ وانت مشغول به کار شوید:
وانت سبک (مانند وانت پراید و پیکان)
وانت سبک مسقف
وانت سبک کفی دار
وانت سنگین
میانگین درآمد رانندگان از سرویس اسنپ وانت:
میزان درآمدی که از سرویس اسنپ وانت به دست میآید، به مقدار کار و پیک ساعتیای که در آن مشغول به فعالیت هستید بستگی دارد. اما میتوان میانگین حدودی درآمد حاصل از کار در اسنپ وانت را گفت.
اگر صاحب یک وانت سبک مانند پراید هستید، برای هر سرویس میتوانید حدود 130 تا 270 هزار تومان دریافت کنید. از میزان کرایهای که برای سفر خود دریافت میکنید، 30 درصد آن را اسنپ به عنوان کمیسیون برمیدارد. اگر به صورت میانگین 5 ساعت در روز فعالیت داشته باشید، حدود 600 هزار تومان درآمد روزانهی شما خواهد بود.
البته رقم بالا را بدون احتساب هزینهی بنزین، استهلاک خودرو، جریمه و طرح ترافیک گفتیم. با احتساب این مبالغ، روزانه حدود 500 هزار تومان و ماهانه بین 15 تا 17 میلیون درآمد شما از کار در سرویس اسنپ وانت خواهد بود.
در این مقاله سعی نمودیم به بررسی میزان درآمد کسب شده از کار در سرویس اسنپ وانت در سال 1402 بپردازیم. اگر قصد شروع فعالیت در این سرویس را دارید، پیشنهاد میکنیم یک بار این مقاله را کامل بخوانید تا از تمامی موارد موردنیاز برای شروع کار در این سرویس آگاه شوید.
سوالات، پیشنهادات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید.
دروغی بیش نیست اطرافتون پر از رانندست بار هم کم هست الکی برای جذب و تبلیغات میگن
عمران زیر 30 تومان کارنمکنند
۳۰درصد کمیسیون چ خبره؟
متاسفانه شرکتهای تاکسی و وانتهای اینترنتی رانندگان رو به بدترین وضعیت معیشتی نزدیک کرده.ای کاش این نظر من جایی کاربرد داشت و مشکلات این قشر حل میشد.راننده سواری اسنپ باید 20درصد کمیسیون بده.اگر یک شیفت کاری 8ساعته رو در نظر بگیریم یک کارگر ساده حدود 400هزاز تومان که این دستمزد هم برای کارگر ساده خیلی کمه و بخواهیم قیاس کنیم.یعنی درآمد یک سواری در یک شیفت با توجه به حقوق کارگر ساده که آورده ای هم نداشته خواهید دانست که یک راننده حداقل در روز باید یک میلیون تومان در 8ساعت کاری باید درآمد داشته باشه تا 20درصد برای شرکت اسنپ و دیگر شرکتهای موجود،کمیسیون بده،400تومن سهم حق رانندگیش باشه،و 400تومن دیگه برای اصطلاحات ،بیمه ماشین،بیمه بتزنشستگی،بنزین و ….در نظر گرفته بشه.حال آنکه شرکتهای تاکسی و وانت اینترنتی با این ترفند ارزانی نظر مردم یعنی مشتری و دولت را جلب کرده و قشر عظیمی از همان مردم که از فقر و نداری مجبور به تن دادن به این ذلت میدهند و با تورم روز افزون ،بعداز شیفت کاریش نمیتونه برای بچش که تو خونه منتظرشه،میوه،گوشت و حتی پفک 20هزار تومنی خرید کنه.دوستان،عزیزان،مسؤلین و هموطنان عزیزم،یک راننده در شهرستانها حدود 14ساعت کار میکنه و نهایتاً در حالات خوب 600تومن کار میکنه که 100تومنش بنزین،120تومنش کمیسیون شرکت مربوطه،حداقل 150تومن اصطحلاک و در خوشبینانهترین حالت 230تومن به خانه خواهد برد.دولت عزیز که از درآمد چند میلیاردی این شرکتها سود راحت و مالیات میبری،با احترام عرض میکنم کمر این قشر را براحتی و با لبخند زیبای تان خرد کردید.چرا مردم برای تخم مرغ و گوشت و میوه و کرایه خانه میتوانند هزینه تورم بدهند ولی نرخ کرایه ها را سه برابر پایین تر نگه داشتید که خیل عظیمی از رانندگان که اغلب کارمند و یا بازنشسته هم هستند در رنج و نگرانی به سر ببرند