شبکه های اجتماعی

حذف اکانت توییتر بدون داشتن پسورد آیا امکانپذیر است؟

حذف اکانت توییتر بدون داشتن پسورد آیا امکانپذیر است؟
نویسنده : ساناز محمدی۳۱ تیر ۱۴۰۲
0 دیدگاه

توییتر یکی از خلاقانه‌ ترین، جالب‌ ترین و جذاب‌ ترین شبکه های اجتماعی است اما ممکن است به دلایل مختلفی بخواهید اکانت خود را در توییتر حذف کنید. برای حذف اکانت توییتر باید به رمز عبور و ایمیل خود دسترسی داشته باشید اما اگر رمز عبور خود را فراموش کرده باشید چه باید کرد؟ آیا می توان بدون داشتن پسورد اکانت توییتر را حذف کرد؟ در این مقاله از مگ تک می خواهیم مورد بررسی قرار دهیم که حذف اکانت توییتر بدون داشتن پسورد آیا امکانپذیر است؟ چگونه می توان این کار را انجام داد؟

حذف اکانت توییتر بدون پسورد

متاسفانه امکان حذف یک حساب توئیتر بدون داشتن رمز عبور وجود ندارد. توئیتر برای حفظ امنیت حساب‌ ها و جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به آنها، احراز هویت صاحب حساب را الزامی می‌ کند. بنابراین، برای حذف حساب توئیتر خود، شما باید به یکی از روش‌ های بازیابی رمز عبور (مانند ایمیل یا شماره تلفن) وصل شوید تا بتوانید دسترسی به حساب خود را بازیابی کنید و سپس از داخل تنظیمات حساب، گزینه حذف حساب را پیدا کنید و دستورات را دنبال کنید تا حساب شما حذف شود.

نحوه حذف اکانت توییتر بدون داشتن پسورد

اگر به ایمیل یا پسورد توییتر دسترسی نداشته باشید، همه چیز کمی پیچیده خواهد شد، اما غیرممکن نخواهد بود. برای حذف اکانت توییتر بدون پسورد، مراحل زیر را به ترتیب اجرا کنید:

  1. ورود به سایت رسمی توییتر

    به صفحه ورود توئیتر در آدرس https://twitter.com/ بروید

  2. انتخاب گزینه فراموشی پسورد توییتر

    در صفحه ورود، بر روی Forgot Password (فراموشی رمز عبور) کلیک کنید

  3. بازیابی اکانت

    در صفحه بازیابی حساب کاربری، گزینه Get password (بدست آوردن رمز عبور) را انتخاب کنید

  4. ورود به اکانت

    در صفحه ورود به اکانت، ایمیل، نام کاربری یا شماره تلفن مربوط به اکانت توئیتر خود را وارد کنید. سپس بر روی recovery (بازیابی) کلیک کنید

  5. بازنشانی رمز عبور

    به ایمیل یا شماره تلفنی که با آن ارتباط توئیتر خود را ثبت کرده‌ اید، بروید و لینک بازنشانی رمز عبور را پیدا کنید. با کلیک بر روی لینک، به صفحه تغییر رمز عبور هدایت می‌ شوید
    حذف اکانت توییتر بدون پسورد

  6. تغییر رمز عبور

    در صفحه تغییر رمز عبور، یک رمز عبور جدید را وارد کرده و تغییر رمز عبور را تأیید کنید

  7. ورود به اکانت

    حالا با استفاده از نام کاربری یا ایمیل و رمز عبور جدید خود، وارد اکانت توییتر خود شوید

  8. حذف اکانت توییتر

    : پس از ورود به اکانت توییتر، به تنظیمات حساب کاربری خود بروید. در قسمت “تنظیمات و حریم خصوصی”، گزینه “حذف حساب” یا “دی‌ اکتیو کردن حساب” را پیدا کنید و دستورات مربوطه را دنبال کنید تا اکانت توییتر شما حذف شود.

با انجام این مراحل اکانت توییتر شما به مدت 30 روز همچنان در دسترس است (دیلیت اکانت دائمی توییتر 30 روز طول می کشد) و شما می توانید با ورود به حساب کاربری خود فرآیند حذف را متوقف و نسبت به برگرداندن اکانت توییتر حذف شده اقدام کنید. اما اگر اطمینان دارید که می‌ خواهید اکانت توییتر خود را حذف کنید، به مدت 30 روز وارد حساب کاربری قدیمی خود نشوید. بعد از پایان 30 روز اکانت شما حذف می شود.

بعد از اجرای مراحل حذف اکانت توییتردیگر حساب کاربری شما قابل مشاهده نیست، حتی اگر دوره غیرفعال سازی 30 روز تمام نشده باشد.

حذف اکانت توییتر از طریق پشتیبانی

اگر شما هیچ دسترسی به رمز عبور یا ایمیل/ شماره تلفنی که با آن ثبت‌ نام کرده‌ اید ندارید، بهتر است با پشتیبانی توئیتر تماس بگیرید و مشکل خود را با آنها مطرح کنید تا به شما در بازیابی حساب کمک کنند. برای این کار مراحل زیر را اجر کنید:

  1. به صفحه پشتیبانی توییتر بروید
  2. “Account Access” و “I’m Having Problems with Account Access” را انتخاب کنید
حذف اکانت توییتر بدون رمز عبور
  1. برای حذف حساب با این الگوی درخواست حذف با پشتیبانی توییتر تماس بگیرید
  2. منتظر پاسخ پشتیبانی توییتر باشید
  3. تأیید کنید که مالک حساب توییتر هستید و اکانت را حذف کنید

سپس به پایین بروید تا قسمت زیر را ببینید:

حذف کردن اکانت توییتر بدون رمز عبور

در پایین صفحه متن پیش فرض برای حذف حساب توییتر وجود دارد که به شکل زیر است:

(Dear Twitter Support,

I need your help deleting an old Twitter account that I’ve lost access to. The handle for this account is [insert your old Twitter handle]. I’ve forgotten the email and password associated with the account and haven’t been able to access it for some time now.

I know that Twitter usually requires account owners to delete their own accounts, but since I can’t access this one anymore, I’m hoping you can help me out.

Can you please delete this account for me? I’d really appreciate it. If you need any more information or verification from me, just let me know, and I’ll be happy to provide it.

Thanks for your help!)

(پشتیبان عزیز توییتر،

برای حذف یک حساب کاربری قدیمی توییتر که دسترسی به آن را از دست داده ام به کمک شما نیاز دارم. دسته این حساب [دسته قدیمی توییتر خود را وارد کنید] است. ایمیل و رمز عبور مرتبط با حساب را فراموش کرده ام و مدتی است که نمی توانم به آن دسترسی داشته باشم.

می‌ دانم که توییتر معمولاً از صاحبان حساب می‌خواهد تا حساب‌ های خود را حذف کنند، اما از آنجایی که من دیگر نمی‌ توانم به این حساب دسترسی داشته باشم، امیدوارم بتوانید به من کمک کنید.

میشه لطفا این اکانت رو برای من حذف کنید؟ من واقعا قدردان آن هستم. اگر به اطلاعات یا تأییدیه بیشتری از من نیاز دارید، فقط به من اطلاع دهید و من خوشحال می شوم آن را ارائه دهم.

با تشکر از کمک شما!)

اسم خود را وارد کنید، دکمه «ارسال» را بزنید و چند روز صبر کنید تا پشتیبانی توییتر به شما پاسخ دهد. (معمولاً بین 48 تا 72 ساعت طول می کشد تا پشتیبانی توییتر از طریق ایمیل به شما پاسخ دهد.)

برای حذف حساب قدیمی توییتر، باید تأیید کنند که شما مالک حساب هستید. بنابراین؛ به توییتر خواهید گفت که آیا مشکل مربوط به یک حساب شخصی یا یک حساب شرکتی است.

توییتر باید تایید کند که شما مالک حسابی هستید که الان تصمیم به حذف آن دارید. از آنجایی که دیگر به ایمیل یا رمز عبور مرتبط با حساب دسترسی ندارید، سه حالت ممکن در اینجا وجود دارد:

  1. ممکن است توییتر از شما مدارکی مثل شناسنامه، گذرنامه یا گواهینامه رانندگی بخواهد
  2. احتمال دارد که توییتر مدارک دیگری (مانند ایمیل قدیمی حساب کاربری و یا اطلاعات شخصی حساب کاربری) از شما بخواهد
  3. در صورت فوت صاحب اکانت توییتر، احتمالا از شما کپی اسکن شده از گواهی فوت بخواهد

بعد از ارسال اسناد لازم از طریق ایمیل، حذف اکانت توییتر آغاز می شود.
در پایان؛ ممکن است تغییراتی در روند حذف حساب توئیتر بوجود آمده باشد، پس بهتر است به راهنمایی‌ های توییتر توجه کنید یا با پشتیبانی آنها تماس بگیرید تا راهنمایی لازم را دریافت کنید.

همچنین بخوانید:

مراحل پرایوت کردن توییتر

دیدگاهتان را بنویسید