آموزش

منظور از گوشی موبایل استوک چیست و چه معایبی دارد؟

راهنمای خرید گوشی استوک
نویسنده : امیرعطا خوش باطن۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
0 دیدگاه

با افزایش چشم‌گیر قیمت ارز و کاهش قدرت خرید مردم در ایران، خرید گوشی‌های کارکرده و استوک، افزایش چشم‌گیری پیدا کرده است. گوشی استوک از نظر کارکرد هیچ تفاوتی با نسخه‌ی آکبند و نو ندارد؛ اما از نظر اقتصادی کاملا به صرفه‌تر از گوشی آکبند است.

اما معنی گوشی استوک چیست؟ گوشی استوک خوب است یا بد؟ خرید گوشی استوک توصیه می‌شود یا نه؟ این‌ها تمام سوالاتی است که برای کاربران وجود دارد. اما واقعیت چیست؟ در این مطلب به طور کامل درباره‌ی گوشی استوک صحبت خواهیم کرد.

اگر قصد خرید گوشی استوک را دارید، ادامه‌ی این مطلب را از دست ندهید.

در ادامه همراه مگ تک باشید.


وقتی صحبت از گوشی استوک می‌شود، اکثر کاربران آن را با گوشی‌های کارکرده و ریفربیشد اشتباه می‌گیرند. اما به هیچ وجه این‌طور نیست. البته این بدین معنا نیست که گوشی دسته دوم در میان کالاهای استوک وجود ندارد؛ اما نهایت استفاده از آن‌ها قرار داده شدن پشت ویترین و گاهی استفاده به عنوان گوشی تست است.

عمده‌ی گوشی‌های استوک موجود در ایران از کشورهای امارات متحده عربی و عراق وارد می‌شوند و از محبوبیت بالایی نزد کاربران برخوردارند.

گوشی موبایل استوک به عنوان یک دستگاه کم کارکرد تلقی می‌شود. این دسته کالا نه تنها در ایران، بلکه در جهان محبوب است و فروشگاه‌های آنلاینی چون eBay و آمازون به فروش این کالاها می‌پردازند.

از نظر کیفی، گوشی‌های استوک تفاوتی با گوشی نو و آکبند ندارند و فقط ممکن است ظاهر و جعبه گوشی با نسخه‌ی نو تفاوت داشته باشد.

آیفون‌های اپل، از محبوب‌ترین کالاهای استوک موجود در ایران هستند. آیفون‌های اپل این روزها از نظر قیمتی، تبدیل به یک کالای لوکس شده‌اند که خرید آن‌ها برای اکثر اقشار جامعه یک امر غیرممکن است و همین موضوع سبب شده است تا نسخه‌ی استوک این گوشی‌ها نزد کاربران به محبوبیت برسند.

پس از آیفون دومین برند محبوب در بین خریداران گوشی‌های استوک، سامسونگ است؛ به خصوص گوشی‌های پرچم‌دار این برند که این روزها در بازار موبایل ایران، قیمت نبستا بالایی دارند.

اما خرید گوشی استوک سختی‌های خود را دارد؛ یکی از مشکلاتی که کاربران با آن دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند، مشکلات فنی گوشی استوک است. با توجه به این‌که گوشی استوک پیش از این‌که به دست کاربر برسد، حداقل یک بار از جعبه خارج شده است، باید موقع خرید مراقب باشید که گوشی از نظر ظاهر، سخت‌افزار و نرم‌افزار مشکلی نداشته باشد.

گوشی‌های استوک دارای درجه‌بندی A ، B و C هستند و طبیعتا کلاس A بهترین و کم ریسک‌ترین گوشی‌های استوک هستند و کلاس C پرریسک‌ترین.

در این مطلب تلاش کردیم تا به گوشی‌های استوک بپردازیم و به نقطه‌ی ضعف و قوت این محصولات اشاره کردیم.
سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید