آموزش

چرا باتری گوشی زود خالی میشود/ راه حل چیست؟

چرا باتری گوشی زود خالی میشود
نویسنده : ساناز محمدی۲۶ خرداد ۱۴۰۳
0 دیدگاه

خالی شدن باتری گوشی از مشکلاتی است که عملا می تواند عملکرد گوشی را کاهش دهد و ما را با چالش های مختلفی روبرو کند. اما زمانی این موضوع نگران کننده می شود که گوشی ما نو باشد و مدت زیادی از خرید آن نگذشته باشد. همراه مگ تک باشید تا در مورد اینکه چرا باتری گوشی زود خالی میشود، توضیحاتی ارائه دهیم و راهکارهایی برای حل این مشکل را با شما در میان بگذاریم.

علت زود خالی شدن باتری گوشی

ممکن است احساس کنید زمان استفاده از گوشی شما نسبت به قبل کوتاهتر شده و در فاصله زمانی کمتری نیاز به شارژ باتری دارد.

باتری‌های تلفن لیتیوم یون مدرن معمولا حداقل یک سال و حداکثر تا پنج سال (یا بین 500 تا 1000 دوره شارژ) با ظرفیت کامل کار می‌ کنند. پس از این دوره، ظرفیت آنها کاهش می یابد، به این معنی که باتری های قدیمی تر شارژ نمی شوند.

به غیر از خراب شدن باتری و تعویض آن که آخرین راهکار برای مشکل زود خالی شدن باتری است، عوامل مختلفی وجود دارند که می توانند به زود خالی کردن باتری گوشی منجر شون و به عنوان علت زود خالی شدن باتری گوشی نو شناخته شوند. در ادامه اصلی ترین علت های زود خالی شدن باتری موبایل را با شما به اشتراک گذاشته ایم:

روشن بودن صفحه نمایش

بر اساس تحقیقات انجام شده، هر چه صفحه نمایش گوشی شما روشن تر باشد، انرژی بیشتری مصرف می کند.

پیشنهاد ما این است که زمانی که از گوشی استفاده نمی کنید، نور صفحه را تا حد امکان کم کنید یا روی حالت خودکار قرار دهید تا در صورت نیاز نور خود را براساس محیط تنظیم کند.

استفاده از حالت تاریک صفحه نمایش می تواند تا 50٪ در مصرف باتری صرفه جویی کند.

برای تنظیم روشنایی صفحه نمایش:

  1. به تنظیمات بروید
  2. روی نمایشگر > سطح روشنایی ضربه بزنید
  3. نوار لغزنده روشنایی را در سطحی که راحت هستید تنظیم کنید

(همچنین می‌توانید حالت تاریک (یا تم تیره) را که از پس‌زمینه تاریک برای صرفه‌جویی در پیکسل‌ها و عمر باتری استفاده می‌کند، یا روشنایی تطبیقی ​​که به‌طور خودکار صفحه‌ نمایش شما را با نوردهی تنظیم می‌کند، روشن کنید.)

استفاده از داده گوشی

اگر همواره از داده موبایل برای اتصال به اینترنت استفاده می کنید، خوب است بدانید که اتصال مداوم به داده‌ گوشی، به ویژه در مناطق با سیگنال ضعیف، باعث می شود گوشی شما برای حفظ اتصال پایدار، فعالیت بیشتری داشته باشد و باعث تخلیه سریع‌ تر باتری شود.

بنابراین؛ پیشنهاد ما این است که به جای داده گوشی از اتصالات Wi-Fi استفاده کنید.

قدیمی بودن سیستم عامل گوشی

عدم بروزرسانی گوشی می تواند انرژی باتری گوشی را تا حد زیادی کاهش دهد.

برای حل این مشکل، خوب است همیشه از بروزرسانی سیستم عامل گوشی مطمئن شوید.

گرما یا سرمای شدید

دمای هوای خیلی گرم یا خیلی سرد می تواند بر عملکرد باتری گوشی تأثیر منفی بگذارد و نگه داشتن شارژ را برای باتری سخت کند.

سعی کنید گوشی خود را در دمای زیر صفر گرم نگه دارید و در هوای گرم مانع از داغ شدن آن شوید. (منطقه ای بین 68 درجه و 86 درجه فارنهایت).

روشن بودن اعلان ها (Notifications)

اعلان‌ها انرژی زیادی را از گوشی می گیرند، بنابراین غیرفعال کردن آن‌ها می‌تواند به طور قابل توجهی عمر باتری شما را افزایش دهد.

برای خاموش کردن اعلان‌ های گوشی؛ به تنظیمات > اعلان‌ها بروید و برنامه‌هایی را که نیازی به بروزرسانی فوری ندارند، خاموش کنید.

اجرای برنامه های متعدد

فعال بودن یا اجرای چند برنامه در گوشی به طور همزمان در پس زمینه می تواند تخلیه باتری را افزایش دهد.

برای حل این مشکل از والپیپرهای زنده استفاده نکنید و همچنین برنامه‌ هایی که بیش از اندازه باتری مصرف می‌ کنند را متوقف کنید و از آنها خارج شوید.

مشکلات سخت افزاری

ممکن است علت زود خالی کردن باتری گوشی شما، مشکلاتی همچون خراب شدن آی سی شارژر و یا آسیب دیدن بورد گوشی باشد که در چنین شرایطی بایستی اقدام به تعمیر قطعه و یا تعویض باتری کنید.

قدیمی بودن گوشی، شارژ های طولانی مدت گوشی و محدود بودن مهلت زمانی صفحه نمایش و نیاز مکرر به باز کردن قفل گوشی از رایج ترین دلایل زود خالی شدن شارژ گوشی هستند.

همچنین علت زود خالی شدن باتری گوشی ساده که امکانات خاصی ندارند، می تواند خرابی کابل و یا فعال بودن سایر برنامه های گوشی باشد.

همچنین بخوانید:

بالا بردن درصد سلامت باتری ایفون

دیدگاهتان را بنویسید